Țintele noastre sunt obiectivele voastre!

Țintele noastre sunt obiectivele voastre!

O delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități formată din Marius Apostol, Dan Cosma, Dinu Tiberiu, Adrian Udrea, Mihai Darie, Titi Poiană și Viorel Șerban a avut luni, 6 mai, la Palatul Victoria, o întrevedere, cu Vasilica-Viorica Dăncilă – prim-ministrul României, precum și cu Gabriel Leș – ministrul Apărării Naționale, Marius Budăi – ministrul Muncii și Justiției Sociale și Daniela Pescaru – secretar de stat în Ministerului Finanțelor Publice.
Printre subiectele abordate s-a discutat și despre propunerea legislativă pentru recunoaşterea meritelor personalului participant la acţiuni militare în afara teritoriului statului român şi acordarea unor drepturi acestuia şi urmaşilor celui decedat.
Doamna prim-ministru s-a dovedit deschisă și interesată de problemele ridicate de către AMVVD, pentru obținerea unor drepturi a celor care și-au respectat jurământul depus, uneori chiar și cu prețul vieții.
Astfel, șefa executivului ne-a asigurat de tot sprijinul domniei sale, informându-ne că proiectul de lege a primit aviz favorabil.
Am rămas plăcut surprinși de primire, de receptivitate și, de dorința de sprijin în vederea susținerii Proiectului pentru Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani (CRRV-AMVVD), asigurându-ne o întâlnire la Ministerul Finanțelor cu specialiști de la Ministerul Fondurilor Europene, în frunte cu Mihaela-Virginia Toader – secretar de stat în cadrul MFE .
Am primit promisiuni valoroase pentru a transforma dorința în realitate. În cadrul unui proiect nou se pot accesa fonduri, astfel încât scopul nostru, finalizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani să prindă contur.
Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități vă reprezintă cu prețuire și rezultatele pe care le obține sunt pentru voi, veterani ai țării!
Onoare și respect.
Împreună susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *