Demersurile pentru Legea Veteranilor nu iau pauză

Demersurile pentru Legea Veteranilor nu iau pauză

O nouă discuție a avut loc astăzi împreună cu domnul Ion Mocialcă, Președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților.
Delegația AMVVD alcătuită din dl președinte Marius Apostol, dl prim-vicepreședinte Dan Cosma, dl Adrian Udrea, dl Adrian Iloiu au discutat despre Proiectul de Lege pentru recunoaşterea meritelor personalului din cadrul sistemului naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională, participant la misiuni şi acţiuni militare sau la alte operaţii pe teritoriul sau în afara teritoriului statului român, precum şi acordarea unor drepturi acestuia şi urmaşilor celui decedat, adoptată de Senat ( L-176/2019 ) devenind PL-x 264/2019 , astfel încât să prevadă amendamentele făcute de asociația noastră, despre susținerea propunerii legislative privind modificarea și completarea art. 21 din Legea nr. 223/2015, privind pensiile militare, aprobată de Senat sub numărul L 150/2019 și înregistrată la Camera Deputaților sub numărul Pl-x 265/2019. În urma discuțiilor, veteranii din cadrul A.M.V.V.D. au fost asigurați de către domnul Mocioalcă că aceștia vor fi susținuți în demersurile legislative, cu amendamentele pe care asociația noastră le-a propus, astfel încât legea să fie votată și publicată în Monitorul Oficial.

În perioada următoare va avea loc o nouă întâlnire, de data aceasta la comisia de apărare a Camerei Deputaților, unde reprezentanți ai asociației noastre vor fi prezenți și vor putea susține amendamentele propuse.
Ne bucură interesul acordat din partea domnului președinte Ion Mocialcă și avem speranță că legea va trece în forma pe care noi o dorim.

Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *