„Un pas mic pentru Veterani, un pas mare pentru România!”

„Un pas mic pentru Veterani, un pas mare pentru România!”

„Târgovişte, 11 noiembrie 2018, Centrul de Refacere şi Recupare a Veteranilor din teatrele de operații.
Aceşti Eroi ai zilelor noastre, au prezentat Țării, neamului românesc, prima cameră, primul modul destinat recuperării, refacerii ostaşilor care au fost în teatrele de operații.
Au făcut eforturi supraomeneşti, titanice, materiale şi morale, dar au demonstrat că se poate!
Sunt Voluntari, totul este făcut din donații, sponsorizări, SMS!
Aceştia sunt la fel de Bravi şi de Frumoşi ca Veteranii de ieri!
Îi felicităm din toată inima! Să le fim aproape spiritual şi material!
Dumnezeu să vă îndeplinească visele, să realizați Centrului!
Dragi prieteni, azi 11 Noiembrie 2018 de împlinesc 100 de ani de la terminarea I-ului Război Mondial.
Mulțumim lui Dumnezeu şi acestor Veterani că la noi este pace!” era o parte din postarea profesorului Dan Ramf pe pagina de facebook.

Suntem mândri de aceste rânduri, mulțumim domnului profesor Ramf  și, așa cum am spus de fiecare dată, mulțumim societății civile care a înțeles că acest CENTRU  (CRRV- AMVVD) este atât de necesar veteranilor din teatrele de operații.

La fel cum spunea și ministrul Apărării pe pagina sa de facebook  „(…) în mod special domnului plutonier adjutant principal (r.) Marius Apostol, pentru hotărârea cu care a crezut și a luptat pentru acest proiect, atunci când puțini îi dădeau șanse de reușită.

Cu tenacitatea militarului învățat să lupte pentru viață, Marius Apostol și colegii săi din AMVVD ne-au arătat că se poate.

Este o lecție pe care am învățat-o de la camarazii noștri. Cred cu tărie că centrul va avea un rol important în recuperarea și tratarea veteranilor din teatrele de operații, iar Ministerul Apărării Naționale sprijină această inițiativă”, noi, AMVVD-iștii,  am crezut și am luptat pentru acest proiect, atunci când puțini ne dădeau șanse de reușită. Vom merge în continuare pe acest drum, credem și luptăm  pentru acest proiect și vă așteptăm pe voi toți, militari, militari veteani, oameni de afaceri, societate civilă etc lângă noi.

A fost un pas mare, am arătat că se poate și sperăm că v-am convins, CENTRUL NOSTRU are șansa de reușită!
Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați sprijinit!

Mulțumim și vă așteptăm lângă noi să realizăm acest lucru măreț, să putem avea AICI, în România, la Târgoviște, primul CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REFACERE pentru militarii veterani ai teatrelor de operații!

Dacă veți fi lângă noi și ne ajutați, noi AMVVD-iști, vom arăta că românul niciodată nu va mai pierde vreun război! Și asta doar datorită vouă, celor care ați știut și veți ști să ne motivați și să ne stați aproape. Mulțumim!

ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *