Vizită în garnizoana Bacău

Vizită în garnizoana Bacău

Așa cum am promis vizitele în garnizoanele țării continuă. Astăzi, 8 aprilie, prezenți în Garnizoana Bacău, delegația compusă din președintele AMVVD Marius Apostol, vicepreședinte Mathias Cristina, secretar general Dumitru Mihaela, președintele sucursalei AMVVD Bacău Simion Raul și vicepreședintele sucursalei AMVVD Bacău Veliche Adrian, au prezentat obiectivele și realizările asociației atât membrilor, cât și noilor aspiranți.
Delegația plăcut surprinsă de primirea în număr mare a militarilor de la Baza 95 Aeriană “Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu” a discutat despre proiectul de lege a veteranilor din T.O. și a celor de pe teritoriul României, despre stadiul lucrărilor de la CRRR – AMVVD, despre activitățile viitoare și despre modul de relaxare a membrilor AMVVD prin protocoalele obținute.
Într-o atmosferă destinsă și cu zâmbetul pe buze, dar și cu regretul că timpul a fost prea scurt în mijlocul camarazilor, delegația si-a continuat drumul către o altă unitate militară unde erau așteptați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *