Vizită în Garnizoana Botoșani

Vizită în Garnizoana Botoșani

Tradiția Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” de a merge alături de militari pentru a le afla problemele și așteptările privind activitatea noastră, continuă.

În urma întâlnirii de astăzi, 22 octombrie, de la Batalionul 335 Artilerie „Alexandru cel bun” s-au pus în discuție problemele pe care le întâmpină militarii și ar putea primi sprijin din partea A.M.V.V.D.

S-au pus pe tapet si toate realizările concretizate prin diverse proiecte de colaborare, printre acestea amintim: parteneriatul cu UniCredit Bank, care oferă bonusuri pentru pensionarii care își deschid cont, precum și dobânzi preferențiale pentru toți membri AMVVD care doresc să facă refinanțări, credite personale, ipotecare ș.a.

S-au adus în discuție și următoarele puncte: Legea Veteranilor, desfășurarea licitației de 1 Noiembrie, stadiul în care se află lucrările de la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani, probleme organizatorice privind parada de 1 decembrie la care vor participa 3 membri ai acestei sucursale.

Le mulțumim pentru implicarea în activitățile desfășurate în beneficiul tuturor militarilor.

Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *