Vizită în garnizoana Câmpulung

Vizită în garnizoana Câmpulung

Așa cum am promis vizitele în garnizoanele țării continuă. Am fost prezenți azi în Garnizoana Câmpulung Muscel. Delegația a fost compusă din domnul Marius Apostol, domnul Dan Cosma, doamna Dumitru Mihaela, domnul Dinu Tiberiu și președintele sucursalei Marius Ionescu , dar și membru de onoare, domnul Ionuț Butoi.
Ziua a început cu vizita la Batalionul 30 Vânători de Munte“ Dragoslavele”, unde am fost întâmpinați de locțiitorul cdt. Lt. Col. Biță Gabriel și subofițerul de comanda Plt. adj. pr. Stănescu Emil.
Apoi, am continuat vizitând Baza de Instrucție pentru Apărare CBRN Muscel, unde am fost întâmpinați de cdt. Lt. Col. Stănescu Ovidiu și subofițerul de comandă Plt. Adj. Pr. Ștefan Claudiu.
Ultima pe listă, dar nu cea din urmă, a fost la Batalionul 33 Vânători de Munte “Posada”. Am fost întâmpinați de cdt. unității, domnul Lt. Col. Alexe Antonio – Daniel, subofițerul de comandă Plt. adj. pr. Iloiu Liviu și vicepreședintele sucursalei Câmpulung, domnul Plt. Catană Petre.
Dl președinte a prezentat proiectul de lege al veteranilor din T.O., realizările asociației pe anul 2018, Legea nr 288/2018 referitoare la discriminarea acordării contravalorii chiriei acordate celor ce au contractat credite pentru locuințe .
Dl prim-vicepreședinte, Dan Cosma a prezentat proiectul AMVVD , Centrul de Recuperare, Refacere și Reabilitare de la Târgoviște.
Vizitele vor continua și în alte garnizoane din țară.
Onoare și Respect.
Împreună susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *