Vizită în garnizoana Oradea

Vizită în garnizoana Oradea

În data de 16.04.2019, o delegație AMVVD compusă din Prim-vicepreședinte Cosma Dan , Vicepreședinte Maican Ion , avocat Wolf Iuliana și casier Constantinovici Mariana s-a deplasat în Garnizoana Oradea la solicitarea președintelui sucursalei pentru a prezenta realizările și obiectivele de viitor ale asociației. Astfel, în urma demersurilor noastre am fost invitați la Inspectoratul Județean de Jandarmi – Bihor, unde am fost primiți ce către Comandantul Unității și subordonații săi, mulți dintre ei fiind participanți la misiuni desfășurate în afara teritoriului național. După prezentarea făcută de domnul Cosma Dan au fost aduse în discuție realizările și obiectivele propuse de AMVVD. La finalul prezentării, membri delegatiei noastre au fost plăcut surprinși de numărul foarte mare de jandarmi care și-au exprimat dorința de a deveni membrii AMVVD, pentru asta au desemnat un ofițer care să facă parte din conducerea sucursalei AMVVD Oradea pentru a strânge cererile de înscriere și formularele 230. De asemenea s-a stabilit desfășurarea unor activități în comun. Totodată am fost asigurati că și ceilalți colegi jandarmi plecați acum în misiune vor urma exemplul colegilor lor și vor deveni membrii în asociația AMVVD.
După această vizită, delegația AMVVD s-a deplasat la Unitatea de Transmisiuni din Oradea unde au fost întâmpinați comandant și de camarazii transmisioniști. Din discuțiile avute cu aceștia, a reieșit dorința lor de a deveni membrii și de a sprijini Asociatia, astfel încât o parte dintre aceștia sau înscris în asociație urmând ca și colegii lor care nu se aflau în momentul respectiv în unitate să vină alături de noi.
A urmat pe listă o alta unitate din Oradea unde s-au purtat discuții cu înlocuitorul Comandantului de la care am primit asigurări că toți militarii veterani din Unitate, la întoarcerea din misiune, vor fi informați cu privire la activitatea Asociației, dar și oportunitatea de a deveni membru AMMVD și au desemnat un ofițer care se va ocupa de strângerea adeziunilor și de completatea formularelor 230.
Ziua nu se putea încheia fără vizita la Centrul Militar Județean Oradea unde ne-am întâlnit cu comandantul centrului, veteran al teatrelor de operații, care cunoștea în cea mai mare parte activitatea noastră de pe site și de pe paginile de Facebook ale asociației, ocazie cu care domnia sa ne-a asigurat că va avea discuții în vederea obținerii unui sediu pentru Amvvd Sucursala Oradea, precum și sptijinul de a aduce noi membrii în aceasta sucursală.
Rămâneți pe recepție, vizitele vor continua.
Onoare și respect.
Împreună susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *