Vizită la artileriștii botoșăneni

Vizită la artileriștii botoșăneni

Vizita delegației AMVVD în estul României a continuat în data de 11 aprilie în municipiul Botoșani. Președintele asociației – Marius Apostol, vicepreședintele – Cristina Mathias, secretarul general – Mihaela Dumitru și președintele sucursalei Iași – Cătălin Dobrea i-au vizitat pe militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun”. Mulți dintre ei sunt veterani ai teatrelor de operații și au îndeplinit misiuni în Bosnia Herțegovina, Kosovo, Afganistan și Irak, atât individual în comandamente ale NATO, ONU sau în alte structuri. Am găsit oameni inimoși, gospodari, curajoși, ce au obținut rezultate notabile atât pe timpul instrucției din țară, cât și în misiunile externe. Mulți dintre ei au fost medaliați și de Armata Română, și de partenerii din Alianța Nord-Atlantică.
Delegația a fost primită foarte bine de comandantul unității, locotenent-colonelul Cornel Titiliuc ce a acordat multă atenție și tot sprijinul delegației AMVVD în Botoșani.
Așa că, veteranii teatrelor de operații, încântați de prezentarea și realizările asociației s-au alăturat și, depășind un număr foarte mare de înscriși s-a hotărât înființarea sucursalei a AMVVD.
O reușită extraordinară, o muncă și o recunoaștere atât a meritelor asociației, dar și militarilor botoșăneni pentru că au încredere în proiectele noastre, în valorile după care ne călăuzim, în echipa AMMVD. Astfel, în urma voturilor a fost ales președinte a sucursalei Botoșani locotenent-colonelul Sorin Ion Ciobanu împreună cu echipa de conducere formată din plt. adj. pr. Mihai Martiniuc, căpitanul Daniel Cioban, plt. adj. Argeș Chelariu, plt. adj. Ionel Voineagu, plt. adj. Daniel Stredie și caporalul Fierari Ionuț.
Le urăm tuturor membrilor AMVVD din Botoșani un călduros BINE AȚI VENIT în familia noastră. Uniți suntem mai puternici!

Onoare și respect!
Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *