24 iulie 2021, vă invităm la inaugurarea Muzeului Veteranilor

24 iulie 2021, vă invităm la inaugurarea Muzeului Veteranilor

     

       Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” a pus bazele unui nou proiect dedicat celor pe care îi reprezintă, dar și acelora care se vor declara interesați de acesta.
      Pe data de 24 iulie 2021 va avea loc inaugurarea Muzeului Veteranilor, de la viitorul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani, de lângă Mănăstirea Dealu, localitatea Aninoasa, judetul  Dâmbovița.
       Evenimentul va fi unul pe măsură așteptărilor, cu multe, multe surprize pentru cei mici. Ziua va fi marcată de un spectacol aviatic cu elicoptere și parașutiști, precum și de un activant și interactiv concurs de airsoft pentru copii.
         La Muzeul Veteranilor veți putea viziona arme, uniforme, tehnică militară, fotografii surprinse de veterani pe perioada exercitării misiunilor în teatrele de operații.
       Răspunzători de desfășurarea evenimentului sunt și cei care ne-au devenit parteneri în acest proiect: Primăria localității Aninoasa, Ghost Regiment, Iron Sky Team, Forțele pentru Operații Speciale, cărora le mulțumim, pe această cale.

         Suntem convinși ca vă vom cuceri cu frumusețea locului, de aceea, vă așteptăm, de la mic la mare, să vă bucurați și să petreceți o zi deosebită alături de noi.

        Împreună, alături de veterani! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *