26 aprilie 2021, Consiliul Director

26 aprilie 2021, Consiliul Director

În după-amiaza zilei de 26 aprilie, s-a reunit, încă o dată, Consiliul Director al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, pentru a dezbate mai multe puncte de interes.
După ce ordinea de zi a fost stabilită și votată, ședința a fost deschisă și s-a întins pe mai multe ore.
Câteva dintre principalele puncte abordate în cadrul acestei întâlniri, le amintim:
1️⃣îndeplinirea cerințelor cu privire la pregătirea suprafeței de amplasare a celor 6 containere funcționale, care vor veni în sprijinul unor militari aflați în situații defavorizate, oferindu-le astfel, șansă la o viață mai ușoară.
2️⃣stabilirea echipei de lucru pe perioada premergătoare organizării și desfășurării celui mai important eveniment al anului, licitația „Pentru cei Rămași”. De anul acesta, oricare dintre noi putem fi părtași la îndeplinirea acestui proiect. Nu este nevoie să aveți o implicare financiară. Este suficient să donați un obiect care poate fi licitat în cadrul celei de-a III-a ediții și care poate fi o cărămidă în plus la construirea centrului medical.
3️⃣centralizarea propunerilor privind aplicarea unor modificări ale normelor de aplicare privind Legea nr.168/2021.
4️⃣stabilirea datei și, ulterior, a locației în care se va desfășura ediția a V-a a concursului de pescuit „Pescarul veteran”.
5️⃣aprobarea prelungirii contractului de colaborare cu doamna avocat Andreea Dinu.
6️⃣aprobarea comisiei de interviu privind angajarea pe post de 8 ore a unui secretar.
7️⃣repartizarea, pe sucursale, a obiectelor achiziționate, venind în sprijinul acestora, pentru a-și desfășura activitățile în condiții de lucru optime.
8️⃣ca de fiecare dată, s-a aprobat un număr considerabil de cereri de adeziune.


Deși cerințele și volumul de lucru au crescut, suntem implicați cu toate forțele în ceea ce facem și credem cu tărie că:
🇷🇴Împreună vom reuși!🇷🇴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *