A.M.V.V.D a premiat militarii aflați în Afganistan, de ziua lor

A.M.V.V.D a premiat militarii aflați în Afganistan, de ziua lor

11 noiembrie – Ziua Veteranilor din teatrele de operații are însemnătate atât pentru militarii care își desfășoară activitatea aici, în țară, dar și pentru aceia care simt pericolul și teama în fiecare zi, aceia care sunt prezenți în Afganistan și își desfășoară activitatea în teatrul de operații.

Pentru a le alina dorul de casă și a le demonstra aprecierea și prețuirea pentru tot sacrificiul, chiar de ziua dedicată lor, sucursala Buzău, prin persoana Mihaielei Avramescu, a reușit să ofere militarilor români aflați în Kandahar, diplome si diverse articole personalizate ale „Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”.

Această reușită este datorată, în egală măsură, bunăvoinței și implicării comandantului – locotenent-colonel Cezar Cucoș și a subofițerului de comandă – plutonier adjutant principal Fatu Dragoș.

Dorim să le transmitem, totodată, să aibă misiune ușoară, să fie binecuvântați cu zile de liniște și la finalul misiunii să-i auzim pe rând: „-Prezent!”

Împreună susținem veteranii!

Text : Ramona Nicoleta Darie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *