A.M.V.V.D – ajutor pentru bunici

A.M.V.V.D – ajutor pentru bunici

Parcurgem o perioadă grea, care ne-ncearcă ca oameni, compasiunea față de semeni, iubirea de oameni, empatia.

Coronavirusul a devenit inamicul nevăzut al omenirii. Pentru unii este inofensiv, pentru alții fatal. Pentru cei din urmă încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor acestora pentru a evita riscul expunerii lor, astfel că, încercăm să le  oferim sprijinul nostru în procurarea alimentelor necesare în această perioadă, medicamentația și să le asigurăm orice altă nevoie, pe care aceștia o mai au.

La nivel național, în perioada 22 – 27 martie, voluntari din cele 27 de sucursale ale Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir„ , fie că vorbim despre membri civili, despre Veterani ai Teatrelor de
Operații, cadre militare în rezervă și retragere, au oferit ajutor mai multor persoane, 187 de persoane vârstnice, 43 de veterani de război . Fiecarea și-a asumat rolul cu responsabilitate, oferind suport persoanelor din categoria de risc, aplicând și respectând cu strictețe regulile Ordonanțelor Militare în vigoare.

În această perioadă, pe lângă suma care depășește 20 000 de lei pentru alimente de bază, fiecare a oferit și sfaturi, încurajări, vorbe bune – pansament pentru sufletele șubrezite de vremuri.
Deși această perioadă neagră, care a pus stăpânire pe existența nostră, pare să nu o putem combate ușor, încrezători, o vom depăși cu succes. Pentru asta, trebuie să fim responsabili și să tratăm cu maximă seriozitate cerințele autorităților.

Acțiunile noastre nu se opresc aici. Putem să fim noi ajutorul vostru ca să #STAȚI_ÎN_CASĂ. ”Păziți-vă” sănătatea!

Împreună vom reuși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *