A.M.V.V.D la  vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul Marius Budăi

A.M.V.V.D la vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul Marius Budăi

Apreciem de fiecare dată implicarea tuturor, indiferent de statutul pe care îl îndeplinesc, iar atunci când aceștia pot fi și factori decidenți, importanța dedicării și implicării, alături de noi, este mai însemnată. De aceea, nici noi nu rămânem nepăsători, ci răspundem cu semnul nostru de mulțumire, dovada noastră de apreciere pe care o putem oferi. Astfel, miercuri, 23 martie 2021, o delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, formată din Marius Apostol, președinte, Dan Cosma, prim-vicepreședinte, Sorel Cătănescu, vicepreședinte coordonator, Mihaela Dumitru, Director Departament Secretariat, a participat la o scurtă întrevedere cu vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul Marius Budăi. În cadrul întâlnirii, în semn de aleasă prețuire și sinceră apreciere, pentru implicarea domniei sale în demersurile asociației, i-a fost oferită Placheta de Onoare.


Ne-a confirmat, până în prezent, de numeroase ori că susține demersurile asociației și este partener de nădejde în toate cele pe care le întreprindem.


Cu oameni valoroși, cu principii puternice, cu valori prețioase, cu determinare și perseverență, vom realiza tot ceea ce ne propunem.


🇹🇩Împreună vom reuși!🇹🇩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *