A.M.V.V.D partener al M.Ap.N în organizarea evenimentelor dedicate Zilei Veteranilor din Teatrele de Operații

A.M.V.V.D partener al M.Ap.N în organizarea evenimentelor dedicate Zilei Veteranilor din Teatrele de Operații

    Ne apropiem cu pași grăbiți de cea care semnifică Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații.
     Ca inițiatori și susținători ai instituirii Legii nr.150 din 22.10.2014, privind modificarea și completarea OUG nr.82/2006 pentru recunoașterea meritelor personalului armatei participant la acțiuni militare și acordarea unor drepturi acestuia și urmașilor celui decedat, AMVVD se face răspunzătoare de buna organizare a activităților specifice dedicate Veteranilor din Teatrele de Operații.

      Pentru a-și îndeplini sarcina asumată, la înălțimea așteptărilor, o delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” a onorat întâlnirea cu reprezentanți ai Departamentului pentru relația cu Parlamentul, din cadrul M.Ap.N, asigurând implicarea și crearea punții de legătură, constituind front comun în organizarea ceremonialelor militare și religioase la nivel național cu ocazia Zilei Veteranilor din Teatrele de Operații.

     La întâlnire, din delegația A.M.V.V.D, au luat parte, Marius Apostol, președinte, Dan Cosma, primvicepreședinte, Florin Tutunaru, vicepreședinte, Mihaela Dumitru, director Departament Secretariat.

     Amintim faptul că Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații va fi marcată prin activități specifice în toate Garnizoanele din țară.

      Pe 11 noiembrie, „PeCeiPlecați” nu-i dăm uitării, comemorându-i, iar „PeCeiRămași” îi protejăm, oferindu-le ajutor în licitația caritabilă dedicată lor.

💙💛❤️#AMVVD💙💛❤️
🎖️ #11_11_2020🎖️
🇷🇴#Ziua_Veteranilor_din_Teatrele_de_Operații 🇷🇴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *