Antena 3 luptă, alături de veterani, pentru C.R.R.V

Antena 3 luptă, alături de veterani, pentru C.R.R.V

După ce am încasat o lovitură grea prin nepăsarea și neimplicarea actualei conduceri a Ministerului Fondurilor Europene, refuzând fără temei alocarea fondurilor europene promise și cuvenite pentru lucrările de la primul și singurul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani, e timpul să fim din ce în ce mai vocali și să ne facem mai auzită dorința, în numele a mii de militari veterani ai teatrelor de operații.

Domnilor, am așteptat suficient să vedem implicare din partea statului, care, spre deosebire de celelalte, oferă doar dezinteres și nepăsare pentru cei care au reprezentant România în alianțele internaționale. Noi nu putem continua să stăm cu mâinile încrucișate. Noi dorim să le oferim respectul și mulțumirea noastră celor care și-au sacrificat timp, familii, prietenii, sănătate, și uneori, chiar viața. Dorim să le oferim ceea ce nu au avut niciodată: un Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

E greu să îți strigi oful de unul singur, dar atunci când vezi că și altora le pasă, prinzi putere și speranță. Strigăm cu mai mare patos ceea ce înseamnă menirea acestei asociații și realizarea celui mai îndrăzneț proiect.

Vineri, 28 mai 2021, o echipă a Antenei 3 a venit alături de noi. Dacă până acum mesajul nostru nu a fost auzit, cu siguranță de data aceasta el va ajunge în casele mai multor oameni. La Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani, au găzduit această întâlnire tocmai cei ce au mare nevoie de viitorul centru medical: militari veterani ai teatrelor de operații, iar unii dintre ei, chiar purtând rănile participării și reprezentării țării în teatrele de operații.

Mulțumim, pentru implicare, trustului de presă, precum și atenției speciale acordate acestui proiect. Să nu uităm că Antena 3 ne este partener și în realizarea licitației anuale, de Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații, „Pentru Cei Rămași”.

Considerăm că acest refuz este doar o luptă pierdută. Noi, împreună vom reuși!

Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *