BANCA DE EXPORT IMPORT A ROMÂNIEI EXIMBANK SA pune propria „cărămidă” la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani

BANCA DE EXPORT IMPORT A ROMÂNIEI EXIMBANK SA pune propria „cărămidă” la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani

       Indiferent de obstacolele care se vor mai ivi în dificilul drum al realizării primului Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani, nu ne vor descuraja. De ce? Pentru că forțele noastre cresc cu fiecare persoană care se alătură cauzei noastre și se încrede în proiectele, pe care ni le propunem, și mai ales, care contribuie activ la concretizarea celui mai important obiectiv al asociației. 

        Noi considerăm că sacrificiul militarilor veterani ai teatrelor de operații ar trebui, necondiționat, răsplătit. Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” încearcă să facă acest lucru din răsputeri, iar atunci când, cei ce ne înconjoară, își declară și ei sprijinul, ne propunem să devenim mai determinați și exigenți în ceea ce facem.

        Este motivant să „lupți” în această lume pentru cei care au luptat într-o lume reală a armelor, iar atunci când întâlnim oameni care cred și susțin cauza noastră, ne dau imboldul, de care avem nevoie, să continuăm, oricât ar fi de greu. Astfel de oameni sunt cei care reprezintă BANCA DE EXPORT IMPORT A ROMÂNIEI EXIMBANK SA, care au dorit să fie părtași la îndeplinirea proiectului, contribuind prin propria „cărămidă”, printr-un  generos contract de sponsorizare.

      În fața acestor oameni ne rămâne doar să ne înclinăm, cu respect, și să le declarăm aprecierea pentru generozitatea acestui act.

       Împreună vom susține veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *