BANI EUROPENI PENTRU VETERANI.

BANI EUROPENI PENTRU VETERANI.

Identificarea unor soluții rapide pentru găsirea unor resurse financiare, necesare finalizării proiectului Centrului de Recuperare și Refacere a Veteranilor din Târgoviște, a fost subiectul de pe agenda întâlnirii dintre o delegație a AMVVD “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” și reprezentanți ai Ministerului Fondurilor Europene.

Prezent la întâlnire, și deschis la problemele veteranilor, ministrul de resort, Ioan Marcel Boloș, a spus că una dintre soluții este deschiderea unei axe de finanțare separate pentru acest proiect, în directa coordonare a Guvernului României, conform cu Programul de dezvoltare 2021-2027. Delegația AMVVD a fost alcătuită din Marius Apostol, președinte, Dan Cosma, prim-vicepreședinte, Nelu Maican, vicepreședinte, Adrian Udrea, director de achiziții, și Mihaela Dumitru, director secretariat. Alături de membrii delegației, s-au aflat reprezentanții companiei Faster Construct, partener al AMVVD în proiectul Centrului de Recuperare și Refacere a Veteranilor.

Din partea Ministerului Fondurilor Europene au participat și Adrian Marius Mariciuc, secretar de stat, delegat responsabil pentru proiectul veteranilor, Carmen Moraru, secretar de stat, Călin Ioan Bota, secretar de stat, Liliana Anghel, secretar general, Mihai George Dionisie și Mariana Cristea, secretari generali adjuncți.

Întrevederea a avut loc la sediul Ministerului Fondurilor Europene, în data de 11 mai 2020.

Text : Cătălin Eftene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *