Bine ați revenit acasă!

Bine ați revenit acasă!

     La revenirea din cadrul misiunii „Resolute Support”, în care „Viperele Negre” au asigurat securitatea în provinciile Kandahar și Kabul, ducând până la final, cu succes, misiunea, au fost întâmpinați și felicitați pentru modul în care și-au îndeplinit responsabilitățile.

    Joi, 10.09.2020, a avut loc ceremonia de sosire, din teatrul de operații Afganistan, a militarilor Batalionului de Protecția Forței „Viperele Negre”, unde a onorat invitația înaintată președintele Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”, Marius Apostol. Ocazie cu care, pentru activitatea și profesionalismul de care a dat dovadă, precum și pentru buna relaționare cu asociația,  comandantului Batalionului 21, lt.col. Cristian Cristescu, i s-a acordat Placheta de Onoare.

      S-au alăturat ceremoniei de astăzi și prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, Șeful Statului Major al Forțelor Terestre, general-maior Iulian  Berdilă, precum și  comandandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte, General de Brigadă Teglaș Cristian.

     Pentru modul în care și-au îndeplinit misiunea, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, pentru responsabilitatea pe care au purtat-o și pentru tot ceea ce și-au propus pentru viitor, AMVVD le este alături, fie că fac parte sau nu din această mare familie, întrucât ducem dictonul, deja cunoscut, mai departe:

     Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *