Cămin nou, sediul sucursalei A.M.V.V.D Alba

Cămin nou, sediul sucursalei A.M.V.V.D Alba

     Înțelegând că reușitele le culegem doar atunci când credem în ceea ce facem, ne încredem în sprijinul reciproc al familiei pe care o formăm, așa și președintele sucursalei A.M.V.V.D Alba, Daniel Ioan Albu, a simțit că poate obține un cămin pentru sucursală dacă  face front comun cu o delegație de la București a asociației și  transmit în mod unitar, această solicitare, către factorii decidenți.

       Vineri, 18 septembrie 2020, o delegație formată din președintele, Marius Apostol, primvicepreședintele Dan Cosma, vicepreședintele Florin Tutunaru, a onorat invitația președintelui sucursalei, l-a însoțit și a susținut nevoia obținerii unui spațiu destinat desfășurării activității asociației, în cadrul unei întrevederi fructuoase cu primarul Municipiului Alba Iulia, domnul Paul Voicu și viceprimarul, domnul Raul Sebastian Tudorașcu, care au binevoit să ofere o soluție favorabilă nevoii sucursalei.

    Premergătoare acestei întrevederi a fost întâlnirea cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și vicepreședintele, Dumitru Fulea, care s-au declarat deschiși în colaborare și sprijin în îndeplinirea listei de nevoi.

    Rămânem încrezători și motivați să ne continuăm drumul pe care pășim spre îndeplinirea listei de obiective pe care ni le-am propus.

    Ca și în cazul celorlalte sucursale, există o puternică determinare, care conduce spre o extindere sigură și rapidă, oferind astfel,  certitudine și încredere celor pe care îi reprezintă.

     Împreună suntem mai puternici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *