Delegaţia AMVVD s-a întâlnit astăzi cu ministrul Muncii și Justiţiei Sociale

Delegaţia AMVVD s-a întâlnit astăzi cu ministrul Muncii și Justiţiei Sociale

După cum bine ştiţi, visul cel mai mare al Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” este acela de a realiza primul Centru de Recuperare și Refacere al Veteranilor din teatrele de operaţii (CRRV-AMVVD).

Iată că, paşii membrilor AMVVD se îndreaptă tot mai mult către acest vis, dovedindu-se acest lucru chiar și astăzi, moment în care o delegaţie AMVVD, formată din Marius Apostol – preşedintele AMVVD, Dan Cosma – prim-vicepreşedintele AMVVD, Marian Mutu – secretarul asociaţiei şi Tiberiu Mugurel Dinu – administratorul AMVVD, a avut o întâlnire cu domnul Marius Budăi  – ministrul Muncii și Justiţiei Sociale.

Mai bine de o oră, membrii AMVVD și Ministrul au discutat asupra celor mai importante proiecte, precum Proiectul Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani, aici Ministrul oferind soluţii viabile şi de sprijin.  Precizăm că, astăzi, într-o şedinţă de Guvern domnul Marius Budăi a adus la cunoştinţă proiectul de investiţii în speranţa sprijinului pentru acreditarea CRRV-AMVVD.

O altă discuţie s-a axat pe soldele subofiţerilor şi maiştrilor militari, urmând ca ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale să aibă o întâlnire cu Gabriel Leş – ministrul Apărării Naţionale şi cu generalul Florin Jianu – şeful Direcţiei Generale Financiar – Contabile.

De asemenea, un subiect important a mai fost atins, acela care face referire la propunerea legislativă de modificare şi completare a OUG nr.82/2006, pentru recunoaşterea meritelor personalului Armatei participant la acţiuni militare şi acordarea unor drepturi acestuia şi urmaşilor celui decedat. Pe marginea acestui subiect, domnul Marius Budăi i-a asigurat pe reprezentanţii AMVVD că va face tot posibilul să sprijine acest proiect de lege.

Sunt mulţumit şi totodată fericit! Este un lucru extraordinar şi încă un pas important pentru Asociaţie. Mă bucur că suntem apreciaţi pentru cât ne zbatem cu toţii să ducem la îndeplinire acest proiect. Faptul că am primit acest sprijin, este un alt pas bun spre îndeplinirea obiectivului nostru”, AMVVD, Marius Apostol.

Iată cum de la zi la zi, aducem lângă noi oameni care urmăresc acelaşi obiectiv ca al nostru şi anume: acordarea de sprijin membrilor şi persoanelor cu probleme medicale şi sociale deosebite, din rândul militarilor activi şi veteranilor în activitate, pensionaţi, în rezervă sau în retragere, precum şi familiilor şi urmaşilor acestora.

Revenim cu detalii!

ONOARE ŞI RESPECT, VETERANILOR NOŞTRI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *