Eternă recunoștință jertfei lor

Eternă recunoștință jertfei lor

     Ziua Armatei României a fost celebrată prin organizarea unor activități specifice în garnizoanele din țară.

     Însemnătatea zilei nu trebuia, și nu puteam permite, să fie acoperită de negura vremurilor pe care le parcurgem, de aceea, respectând regulile impuse de autorități, în format restrâns, cei care au servit Patria și continuă să o facă sub tricolor, au fost astăzi sărbătoriți.

    În București, la Monumentul Eroilor Patriei, dedicat celor căzuți în Al Doilea Război Mondial, înfățișați prin cei 3 ostași ai celor 3 categorii de arme: infanterie, marină și aviație, a avut loc o ceremonie de depunere de coroane, acolo unde o delegație a A.M.V.V.D. a fost prezentă.

   Delegația Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, formată din Marius Apostol, președinte, Dan Cosma, primvicepreședinte, Florin Tutunaru, vicepreședinte și Viorel Bujor, director administrativ, a onorat, cu mare mândrie, invitația.

      Amintim că și în garnizoanele din țară, acolo unde A.M.V.V.D  a fost invitată, și-a declarat sincera recunoștință și apreciere pentru armata de „ieri” și de „azi”.

     Slavă ostașilor români!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *