Familia A.M.V.V.D, mai mare și mai puternică, reunită

Familia A.M.V.V.D, mai mare și mai puternică, reunită

Familia AMVVD, din ce în ce mai numeroasă, s-a reunit sâmbătă, 7 martie 2020, în Adunarea Generală la Complex Militar Haiducului, din București, pentru a disemina, analiza și identifica punctele slabe și cele tari ale activităților desfășurate în anul precedent.

Punctele de pe ordinea de zi au fost supuse discuției, fără excepție, chiar dacă asta a condus la o întâlnire lungă, de aproximativ 8 ore.

Dintre cele mai importante activități desfășurate pe parcursul anului 2019, amintim: sprijin oferit a mai mult de 100 de veterani de război, implicarea în peste 200 de cazuri care se confruntau cu grave probleme de sănătate, înființarea a 7 noi sucursale, obținerea unor spații de lucru pentru desfășurarea activității sucursalelor, lupta pentru adoptarea Legii Veteranilor în forma propusă de A.M.V.V.D, îmbunătățirea cadrului normativ privind pensile militare, evoluția lucrărilor de la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

Întâlnirea cu reprezentați ai sucursalelor din țară a dat posibilitatea membrilor, ca prin vocea acestora, să transmită problemele cu care se confruntă și care pot fi remediate prin implicarea și dedicarea unor activități specifice întreprinse în vederea soluționării acestora.

Prezența colonelului Valeriu Roșu – locțiitorul șefului Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, a plutonierului adjutant principal Dan Emilian Oancea – subofițer de comandă al Statului Major al Forțelor Terestre a oferit posibilitatea obținerii unor răspunsuri obiective la problemele semnalate din teritoriu.

Consolidarea parteneriatelor are la bază trăinicia relației pe care și-au asigurat-o prin natura sprijinului oferit și prezența în cadrul Adunării Generale a unor reprezentanți, care să prezinte beneficiile acestora: colonel Vasile Doru Mărineanu – Șeful Centrului Național de Psihologie și sănătate comportamentală, Valentina Baștan – președinte al Fundației General Grigore Baștan, Ionela Ifrim – reprezentant al UniCredit Bank.

După încă un an în care am demonstrat că ne putem autodepăși, iar oamenii au ales, într-un număr considerabil, să ni se alăture, ajungând la peste 15000 de membri, dorim să continuăm munca pentru și în interesul celor pe care îi reprezentăm.
Împreună suntem mai puternici.

Împreună susținem veteranii!

15000_membri

27_sucursale

A_M_V_V_D

ÎMPREUNĂ_SUNTEM_PUTERNICI

Text : Ramona Nicoleta Darie

Un comentariu

  • Felicitări!

    Stan Stefan Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *