Haideți să-i ajutăm!

Haideți să-i ajutăm!

   De câțiva ani am devenit sprijin mai multor copii și mame de la Așezământul Social „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”, din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

      Acum, mai mult ca niciodată, în plină criză, creată de acest virus nemilos, părintele Valentin Ștefan și preoteasa Veronica Ștefan, părinți de suflet ai acestora, au ajuns în imposibilitatea de a le oferi cele nesesare. De aceea, dăm voce strigătului lor și vă solicităm sprijinul, tuturor celor care puteți, să donați alimente, produse sanitare și de igienă, sau bani pentru procurarea acestora.

        Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” se va mobiliza, până sâmbătă, 4 aprilie 2020, să procure o parte din necesarul solicitat. Vă așteptăm și pe dumneavoastră să fiți părtași la zămislirea binelui pentru cei, a căror soartă n-a fost ușor de parcurs.

        Până vineri, 3 aprilie, zilnic, puteți să vă alăturați inițiativei noastre și puteți contribui la fericirea lor. Ajutoarele, de orice fel, pot fi aduse la sediul asociației, din București, sector 4, str. Piața Gării Filaret, nr.2.

        Dacă soarta le-a întors spatele, să n-o facem și noi. Haideți! Puțin cu puțin, să le alinăm neputința și să le oferim bucuria. Să le alungăm temerile și să le dăruim omenia.

       Puțin cu puțin se face mult, iar zicala „ce e mult strică” nu mai este valabilă. Pentru ei este AJUTOR.

* Pentru cei care doresc să participe prin donații la acțiune, vă prezentăm contul asociației noastre în lei deschis la UniCredit Bank, sucursala Magheru :

Cont RON IBAN RO53BACX0000001901764000

     Pentru alte informații, vă stăm la dispoziție la următoarele numere de telefon:

0723 653 376 – Viorel Bujor
0768 928 177 – Marius Apostol
 0728754385 – Adrian Cosmin Vasile
             
     ÎMPREUNĂ vom reuși!

Text : Ramona Nicoleta Darie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *