Împreună pentru educație

Împreună pentru educație

Vineri, 26.02.2021, A.M.V.V.D a fost prezentă la Şcoala Gimnazială ,,Gheorghe Corneliu” Domnești, Ilfov, unde a avut loc festivitatea de premiere a Concursului fotografic „OGLINDA”, organizat de Asociația Spirit Tânăr. Concurs, care a dat șansă copiilor, în perioada 10.12.2020 – 19.02.2021, să facă cunoscută plăcerea oferită de arta fotografică și, totodată, de a insufla viitoarei generații iubirea pentru ceea ce înseamnă ,,frumos”.


Cele 5 premii ,,Mențiune” au fost asigurate prin sprijin material oferit de A.M.V.V.D și înmânate micilor câștigători, de reprezentanți ai acesteia, de prim-vicepreședintele Dan Cosma și directorul departamentului de comunicare, Mihai Darie, care au participat cu bucurie la această festivitate.


Pe-această cale, dorim să transmitem încă o dată felicitările noastre câștigătorilor, precum și celorlalți copii care au dorit să își expună talentul fotografic la acest concurs. De asemenea, dorim să asigurăm Asociația Spirit Tânăr de întreaga noastră apreciere pentru eforturile depuse pentru acțiunile desfășurate, precum și întreg suportul pentru viitoarele acțiuni, care contribuie la îmbunătățirea calității educației.

Împreună contribuim la îmbunătățirea educației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *