Întâlnire cu directorul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova

Întâlnire cu directorul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova

Fiecare întâlnire și fiecare parteneriat stabilit sunt asumate și tratate cu mare responsabilitate și puternică implicare.
Cunoscând intențiile Asociației Obștești „Forța Veteranilor” și bazându-ne pe sprijin reciproc, asemeni relațiilor stabilite între camarazi, am demarat primele discuții privind inițierea unei propuneri legislative, pentru veteranii din Republica Moldova, similară celei adoptate pentru veteranii teatrelor de operații ai României, Legea nr.168/2020. Astfel, miercuri, 12 mai 2021, o delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” constituită din, Marius Apostol, președinte, Florin Tutunaru, secretar general, Sorel Cătănescu, vicepreședinte coordonator, Mihaela Dumitru, director departament secretariat, a participat la o întâlnire cu directorul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, domnul Nicolae Ivășchescu, căruia i-au fost făcute cunoscute obiectivele pentru care depun, în comun eforturi, cele două asociații.
Întâlnirea de astăzi este premergătoare întrevederii cu reprezentanții veteranilor din Republica Moldova, care va avea loc în luna iunie, și scopul acesteia va fi de a oferi consultanță în ceea ce privește elaborarea și stabilirea mijloacelor procedurale ce presupun o astfel de inițiativă legislativă.

🇷🇴 Împreună vom reuși! 🇦🇩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *