Întrevedere cu vicepreședintele Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională, din Camera Deputaților

Întrevedere cu vicepreședintele Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională, din Camera Deputaților

Activitățile organizate și desfășurate la nivel local, regional și național sunt într-o continuă dinamică. Fiecare zi aduce întâlniri noi, probleme nemaiîntâlnite, propuneri inedite. Pentru a face față tuturor provocărilor, rămânem determinați și implicați în acțiunile întreprinse.

Marți, 23 martie 2021, o delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, formată din Marius Apostol, președinte, Dan Cosma, prim-vicepreședinte, Sorel Cătănescu, vicepreședinte coordonator, Mihaela Dumitru, Director Departament Secretariat, a participat la o întrevedere cu vicepreședintele Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională, din Camera Deputaților, domnul Bogdan Rodeanu.

În cadrul întâlnirii s-au expus mai multe puncte de importanță majoră, privind îndeplinirea obiectivelor stabilite și traseul spre concretizarea acestora:
-prezentarea celui mai important proiect al asociației, Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani, care va deservi în special nevoilor militarilor veterani ai teatrelor de operații.
-până la finalizarea acestuia, soluționarea punctuală a unor probleme deja existente și identificate în rândul militarilor veterani, care s-au confruntat cu dificultăți de acomodare și reintegrare în sânul familiei sau la nivel social, pentru care căutăm să găsim soluții pentru a preîtâmpina urmări mai grave ale stării acestora. De aceea, la locația viitorului centrul medical s-a luat în calcul punerea la dispoziție a unor spații de cazare pentru astfel de persoane, iar de aici, nevoia unor containere cu specific, pentru a le oferi căldură unui cămin, de care nu se mai pot bucura.

Am considerat oportună această întâlnire prin care să solicităm sprijin și din această direcție pentru a consolida eforturile deja îndreptate în acest sens.

Analizând deschiderea cu care am fost întâmpinați, avem convingerea că, și de această dată, ne-am câștigat un partener de nădejde în drumul ce-l mai avem de parcurs.

Împreună vom reuși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *