Întrevedere la Statul Major al Apărării pentru normele de aplicare ale Legii 168/2020

Întrevedere la Statul Major al Apărării pentru normele de aplicare ale Legii 168/2020

      Deja s-a demonstrat că Legea Veteranilor nu a presupus o muncă de scurtă durată. Pentru concretizarea ei nu a fost suficient doar propunerea acesteia, nu au fost suficiente inițiativele pentru susținerea ei, nu a fost suficient nici aprobarea ei și publicarea în Monitorul Oficial. Munca noastră nu s-a oprit acolo.
    Pentru a ne asigura că normele de aplicare vor fi făcute la timp și aplicate echitabil pentru cei cărora li se adresează această lege, continuăm să fim implicați și continuăm să fim părtași la deciziile luate în comisiile de lucru pentru elaborarea acestor norme.

     Joi, 8 octombrie 2020, o delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” formată din Marius Apostol, președinte, Dan Cosma, prim-vicepreședinte, Adrian Iloiu, vicepreședinte, Florin Tutunaru, vicepreședinte, a fost invitată și a onorat cu prezența la întrevederea cu Directorul Statului Major al Apărării, gl-maior Corneliu Postu, și alți reprezentanți ai acestuia, cu privire la normele de aplicare ale Legii 168/2020, pentru care s-au depus atâtea eforturi din partea A.M.V.V.D.

     Cu implicare și responsabilitate , ne vom asigura că normele de aplicare vor fi elaborate la timp, astfel încât veteranii teatrelor de operații să se poată bucura de drepturile pe care li le conferă această lege.

     Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *