La Cercul Militar Național a avut loc o nouă sedință a Consiliului Director al AMVVD

La Cercul Militar Național a avut loc o nouă sedință a Consiliului Director al AMVVD

Astăzi, 19 aprilie, la Cercul Militar Național a avut loc o nouă ședință a Consiliului Director al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D).

Cuprinși de discuțiile și diversele dezbateri aflate pe ordinea de zi am uitat să-i urăm, telefonic, câteva cuvinte noii noastre colege de la Comunicare, Roxana Costescu.  Un sincer și călduros LA MULȚI ANI! Să ne trăiești o mie de ani Roxana, să ai parte de tot binele din lume, sănătate și noroc! Bine ai venit alături de marea familie și multă putere de muncă în cadrul AMVVD!

Un punct principal și cu termen lung a fost planificarea lucrărilor la PRIMUL CENTRU DE RECUPERARE, REFACERE ȘI REABILITARE  (CRRR – AMVVD) de la Târgoviște.

RUGĂM TOȚI MEMBRII A.M.V.V.D. să dea o mână de ajutor și, doar așa, putem merge mai departe, putem fi puternici și putem realiza principalul obiectiv al asociației. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de cel mai mic gest, de suflet și dăruire.

– vom reveni cu amănunte –

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *