La Iași, veteranii de război nu au fost uitaţi

La Iași, veteranii de război nu au fost uitaţi

Astăzi, 29 aprilie este Ziua Veteranilor de Război. În aceste vremuri grele, pline de provocări, trebuie să ne oprim un moment şi să ne gândim la cei ce au făcut, prin sacrificiul lor, România de astăzi. La eroii, bunicii şi străbunicii noştri, care au luptat şi s-au sacrificat ca noi să fim astăzi. Este adevărat, lupta cu perfidul virus ne-a făcut să nu îi onorăm aşa cum făceam în anii anteriori.

Nu i-am uitat! Din contră, respectând legile şi prevederile legale, o echipă mică, formată din membrii AMVVD, filiala Iași au vizitat şase văduve şi veterani de război. Astfel, s-a reuşit să se aducă un zâmbet pe faţa Mariei Voicu de 98 de ani, Elenei Dimitriu de 100 de ani, lui Constantin Petrea de 96 de ani, lui Mihai Păstrăguş de 97 de ani, lui Constantin Pricoapă de 97 de ani, şi celui mai vârstnic veteran de război din judeţul Iași, Vasile Stămăteanu în vârstă de 108 ani.

Echipa formată din Cătălin Dobrea, preşedintele filialei Iași, Laurenţiu Seghedin şi Cosmin Dobrea au adus un zâmbet pe faţa înaintaşilor noştri. În aceste zile grele, vizita, cadourile şi un sincer LA MULŢI ANI! au contat enorm pentru veteranii noştri de război. Au înţeles sacrificiile perioadei prin care trecem, s-au bucurat că nu i-am uitat şi am fost alături de ei în această zi deosebită.

LA MULŢI ANI, VETERANILOR DE RĂZBOI!

Sacrificiul impune respect!

Împreună susţinem Veteranii

Text : Lucian Irimia


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *