La pas prin sucursalele din nord-vestul țării

La pas prin sucursalele din nord-vestul țării

       Pentru a fi cât mai aproape de nevoile celor din teritoriu și pentru a semăna încrederea implicării în rezolvarea lor, vicepreședintele coordonator al sucursalelor din nord-vestul țării, Ion Maican, a stabilit întâlniri de lucru cu sucursalele Oradea, Cluj, Arad și Dej.

      Vicepreședintele Ion Maican a dorit să asigure o comunicare  continuă și limpede cu acestea, să cunoască îndeaproape lista de obiective, să asigure suportul îndeplinirii acestora și să realizeze transferul rapid al listei de nevoi, de la fiecare sucursală spre sediul central.

      În plus, vizita din fiecare dintre sucursale a căutat să lase un feedback al activității acestora, să identifice punctele slabe și forte ale fiecărei sucursale, care vor contribui la stabilirea viitoarelor acțiuni.

        Dacă în zilele de  28 septembrie, respectiv, 29, au fost vizitate sucursalele Cluj și Oradea, în zilele ce vor urma, vor fi realizate vizite de lucru și în sucursalele Arad și Dej.

    Considerăm că îndeplinirea rapidă a obiectivelor propuse este un punct de încredere care i-a  convins pe mulți să facă parte din marea familie A.M.V.V.D., ceea ce ne determină să pășim cu ambiție și motivație spre altele mai mărețe.

       Credem cu tărie că: ceea ce ne propunem, împreună vom reuși!

🇷🇴#A_M_V_V_D🇷🇴
   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *