La sucursala A.M.V.V.D Neamț a fost sărbătoare

La sucursala A.M.V.V.D Neamț a fost sărbătoare


      Pașii membrilor sucursalei A.M.V.V.D Neamț se îndreaptă tot mai mult către mărețul vis de a ajuta și a face ceva pentru cei defavorizati.


        O vorbă spune că: tu trebuie să fii bine ca să-i poți ajuta pe alții. Ca militari, militari veterani, am învățat că viața ta nu mai contează dacă poți salva alte vieți.


De un an de zile, de când a acceptat și preluat funcția de președinte al sucursalei A.M.V.V.D NEAMȚ, Mihai Sumămaru a „luptat” alături de camarazii din sucursală și cei din zona Moldovei ca să aducă o sânteie de fericire în ochii nemțenilor. A vrut întâi ca lumea să cunoască ce înseamnă A.M.V.V.D, să vadă ce face A.M.V.V.D, să ofere din partea A.M.M.V.D și pe urmă să asigure un loc al sucursalei A.M.V.V.D NEAMȚ. Să fie bine pentru camarazi, pentru membri și, toți cei care cred că se pot alătura în frumoasa lor muncă, în scopul principal al asociației – finalizarea Centrului de Recuperare și Refacere (CRRV- AMVVD) să aibă unde veni să întrebe, să ajute, să afle tot despre munca lor.

       Astăzi, în Mall Forum Center, str. CUEJDI nr. 1B din Piatra Neamț, alături de camarazi și câțiva membri și parteneri, a avut loc inaugurarea și sfințirea sediului sucursalei  A.M.V.V.D NEAMȚ.

      „În codițiile actuale, din cauza Covid-19, noi – consiliul de conducere al sucursalei A.M.V.V.D NEAMȚ – i-am avut alături pe camarazii care au plătit tributul suprem în TO. Ei au avut, aici, la noi acasă, cea mai mare atenție, iar noi am primit binecuvântarea pentru viața noastră de militari veterani ai teatrelor de operații. I-am avut alături sufletește pe colegii de la celelalte sucursale, în special pe cei din zona Moldovei (Vrancea, Bacău, Suceava, Botoșani, Iași, Vaslui), și conducerea A.M.V.V.D de la București. Am fost împreună! Pentru că, suntem datori față de ei, cei pe care i-am pierdut în teatrele de operații, să luptăm și să ajutăm. Românul să aibă un trai mai bun. Pentru asta și-au dat viața! Avem datoria morală să le arătăm că nu a fost în zadar. Trebuie să le cinstim memoria prin fapte bune, prin ajutor și tratament. Îi avem alături de noi în construirea Centrului de  Recuperare și Refacere și suntem datori să îl finalizăm. Vrem ca și cei rămași cu urmele războiului pe trup să poată să-și găsească alinare, tratament, aici, la noi în țară. Dorim să ajutăm, dar ca să putem să mai ajutăm vă cerem ajutorul. Vă rugăm să ne ajutați să finalizăm CENTRUL ca să vă putem ajuta!
     Vă mulțumim pentru încrederea acordată!”

      Împreună suntem mai puternici!
     ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *