Militarii veterani au împărţit…primăvară

Militarii veterani au împărţit…primăvară

Mărţişoare, lalele, irişi, frezii, un hrisov cu poezia Sunt dimineţi a Anei Blandiana şi zâmbete, toate la „pachet” cu un soare generos, au fost oferite doamnelor şi domnişoarelor care s-au plimbat de 1 Martie prin parcul bucureştean Carol, de către bărbaţi în uniforme militare, cu decoraţii şi medalii la piept, membri ai Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” din Capitală.

La rândul lor, bucureştencele, încurajate de aerul primăvăratic, i-au răsplătit pe căliţii veterani cu zâmbete largi, dar şi cu îmbrăţişări calde.

„Pentru asociaţia noastră, oferirea de mărţişoare a devenit, deja, o tradiţie. Organizăm astfel de acţiuni pentru ca oamenii să ne cunoască mai bine, să ştie mai  multe despre scopurile şi realizările AMVVD, despre ce facem noi pentru militarii veterani din teatrele de operaţii. La standul amenajat, am prezentat şi proiectul nostru de suflet, şi anume Centrul de Recuperare şi Refacere de la Târgovişte” a spus sublocotenentul în retragere Marius Apostol, preşedintele Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir”.

(Cătălin Eftene)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *