Moş Crăciun a unit familia AMVVD din estul ţării

Moş Crăciun a unit familia AMVVD din estul ţării

Sâmbătă, 21 decembrie, la Cercul Militar Iași, de pe dealul Copoului familia AMVVD s-a unit şi sucursalele Iași, Suceava, Botoşani, Bacău şi Vrancea l-au primit pe Moş Crăciun aşa cum fac toţi românii. Caravana AMVVD a poposit pe dealul Copoului în dulcele târg al Ieşilor. Sala de festivităţi a Cercului Militar Iași a fost plină de copii. Cu zâmbetele, cu emoţiile, cu dorinţele şi bucuriile lor. Ei au aşteptat cuminţi sau năzdrăvani sosirea moşului cel bun care aduce an de an cadouri la copii. Moşul s-a alăturat caravanei AMVVD şi … nu a întârziat să apară!

Toţi din sală l-au primit în aplauze pe Moş Crăciun, după ce preşedintele sucursalei Iași, Cătălin Dobrea, amfitrionul serbării, i-a introdus în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Împreună, familia AMVVD Moldova a ascultat un program artistic ce a cuprins colinde interpretate de corul Lupilor Negri, coordonat de preotul Valentin Păţăligă, pe artiştii Liviu Atodiresei și Marius Strugariu, precum şi pe copiii Elena, Ioana, Maria Lucanu. De asemenea, a fost organizată şi o tombolă. Apoi, au venit cadourile aduse de Moş Crăciun şi fiecare copil din familia AMVVD s-a bucurat!!!

Au fost emoţii, a fost fericire, pentru că doar uniţi reuşim!

Text : Lucian Irimia-departament comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *