Mulțumiri Direcției Medicale

Mulțumiri Direcției Medicale

Mereu, ne bucurăm să aflăm că mulți oameni dedicați sunt interesati și devin parte activă a îndeplinirii marelui și mărețului proiect, pe care ni l-am propus, pentru veteranii teatrelor de operații, primul și singurul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani din România.
Cel ce a dorit să fie părtaș, la ceea ce clădim, este și șeful Direcției Medicale, domnul general maior medic conf. univ. dr. Dragoș-Marian Popescu, căruia, în semn de aleasă prețuire și sinceră apreciere, i-a fost acordată placheta de onoare a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”.
Delegația prezentă a fost surprinsă de gestul domnului general, care a oferit, în schimb, placheta Direcției Medicale.
Având în vedere că ia în calcul și o vizită la locația Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani, considerăm că întâlnirea de astăzi este dovada unei legături strânse cu instituția, găsind în aceasta un alt partener de nădejde.
Delegația prezentă la întâlnirea de astăzi a fost condusă de președintele asociației, Marius Apostol, și i-a avut alături pe vicepreședinții coordonatori, Sorel Cătănescu și Iulius Onica.

Împreună suntem mai puternici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *