Mulțumiri domnului Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Mulțumiri domnului Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Fiecare zi este dedicată unei noi activități în beneficiul celor pe care îi reprezentăm. Principalul obiectiv de îndeplinit, în viitorul apropiat, este asigurarea spațiului necesar poziționării celor 6 containere de locuit, precum și asigurarea tuturor nevoilor celor care își vor găsi liniștea și siguranța în acest loc.

Costurile sunt ridicate, atât la servicii, cât și la materiale, iar pentru finalizarea lucrărilor premergătoare, o delegație formată din Marius Apostol, președintele asociației, Iulius Onica și George Niță, vicepreședinți coordonatori, însoțită de primarul comunei Aninoasa, domnul Constantin Marinescu, a mers la președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pentru a-i înainta o listă de nevoi și pentru a solicita sprijinul în procedurile demarate.

Am cunoscut deschidere și cooperare din partea domnului Corneliu Ștefan, care ne-a asigurat că va acoperi costurile, prin fondurile Consiliului Județean, pentru asfaltarea aleii care face calea de acces spre zona destinată amplasării containerelor de locuit, precum și suportarea costurilor transportului și amplasării monumentului „Glorie Eternă”, cel ce va deveni un simbol al Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

Pe această cale, dorim să transmitem întreaga noastră considerație pentru implicarea domniei sale și mulțumim că avem, și de această dată, un alt partener în inițiativele noastre.

🇷🇴Împreună susținem veteranii!🇷🇴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *