Mulțumiri domnului Petrișor Cană

Mulțumiri domnului Petrișor Cană

   Plecând de la convingerea că obiectivitatea, corectitudinea, adevărul, transparența și viziunea sunt calități de seamă, care sunt de apreciat și, uneori, greu de identificat la jurnaliști, considerăm că le-am găsit pe acestea, dar și pe altele, la domnul Petrișor Cană, care ne-a susținut și s-a alăturat tuturor demersurilor noastre dedicate celor pe care îi reprezentăm.
     Domnul Petrișor Cană a ținut penița care a trasat cu negru pe alb etape ale evoluției asociației și a făcut mai cunoscute toate momentele prin care A.M.V.V.D a trecut. Momente bune. Momente mai puține bune.
     Marți, 28 iulie 2020, președintele Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, Marius Apostol, pentru toate cele enumerate, pentru susținerea eforturilor întreprinse în beneficiul militarilor veterani și veteranilor cu dizabilități, a oferit Placheta de Onoare a asociației, jurnalistului Petrișor Cană.
     Acesta este modul în care ne declarăm mulțumirea și sincera apreciere pentru întreaga implicare. Avem certitudinea că va alege mereu același drum al corectitudinii și  transparenței, și cum ne-a obișnuit, ne va oferi timp si rânduri scrise „muncii” noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *