Mulțumiri gl.bg.prof.univ.dr.ing. Constantin Iulian Vizitiu

Mulțumiri gl.bg.prof.univ.dr.ing. Constantin Iulian Vizitiu

     Relațiile pe care le stabilim cu partenerii noștri nu sunt unele doar principiale sau declarative, ci încercăm să le consolidăm prin activități specifice cu cei care cunosc îndeaproape problemele celor pe care îi reprezentăm și caută să fie puntea de legătură dintre identificare, gestionarea și soluționarea lor.

    Pentru cei care dau credit acțiunilor noastre și fac front comun cu noi, le declarăm sincera apreciere. Pentru asta, dar și pentru determinarea și profesionalismul de care dă dovadă în activitate, vineri, 11 septembrie 2020, comandantului Academiei Tehnice Militare, gl.bg.prof.univ.dr.ing. Constantin Iulian Vizitiu, i-a fost înmânată Placheta de Onoare a asociației.

    A fost onorată să fie prezentă la întrevederea de astăzi și la oferirea distincției, o delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, condusă de președintele Marius Apostol, alături de care au stat: vicepreședintele Nelu Maican și din departamentele administrativ și secretariat, Vasile Adrian Cosmin și Alina Lazăr.

     Continuăm să fim preocupați de identificarea problemelor întâmpinate de cei pe care îi reprezentăm și rămânem concentrați pe obiectivele pe care ni le-am propus.

     Împreună pentru veterani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *