O altă sucursală a A.M.V.V.D la casa ei

O altă sucursală a A.M.V.V.D la casa ei

        Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” a ajuns la un număr de 41 de sucursale, multe fiind înființate în a II-a jumătate a anului curent, tocmai pentru a acoperi și gestiona mai bine solicitările venite din țară, dar și din afara acesteia.

    Sucursala Mehedinți aflată la debut în demararea  demersurilor și activităților specfice prin care să îi reprezinte cum se cuvine pe cei ale căror probleme doresc să le găsească soluționare, a încercat să țină pasul și să atingă aceleași obiective ca și sucursalele cu o experiență mai vastă.

     Președintele Petre Neagu, alături de echipa pe care și-a format-o, a dovedit implicare, determinare și perseverență în acțiuni, astfel că în urma procedurilor demarate, cu bunăvoință Președintelui Consiliului Județean Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, a obținut ,într-un timp foarte scurt de la înființare, un spațiu necesar desfășurării activității.

      Miercuri, 21 octombrie 2020, sucursala A.M.V.V.D. Mehedinți a intrat în posesia spațiului necesar desfășurării activității în condiții optime.

        La recepția sediului a fost prezentă conducerea sucursalei Mehedinți prin: Petre Neagu, președinte, Liviu Fulga, Sorin Ciocoteala și Daniel Boștinaru, vicepreședinți, Mihai Vintilă, secretar și casier. S-a alăturat importantului eveniment și Comandantul Centrului Militar Județean, lt.col. Eduard Dinuț.

       Cu ambiție și motivație toate obiectivele pot prinde contur, iar atunci când ne focalizăm energia pe acestea, nimeni nu ne poate împiedica să demonstrăm că: împreună vom reuși!

     Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *