Parteneriat cu A.S.T

Parteneriat cu A.S.T

    Ziua de marți, 27 octombrie 2020, aduce un nou protocol de colaborare.De această dată încheiat cu Asociația Spirit Tânăr.

    Asociația Spirit Tânăr este o asociație care,în lista de obiective, pe care și-a propus-o, se intersectează cu cele vizate de Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir.”

    Cum o vorbă din popor spune că „unde-s mulți, puterea crește”, noi credem în ea și considerăm că luptând împreună pentru a îndeplini aceleași obiective, efortul ar fi proporțional de fiecare parte, și-ar oferi astfel posibilitatea de a identifica, mai rapid și cu ușurință, pârghiile pentru a le îndeplini.

    Activitatea Asociației Spirit Tânăr este condusă de un veteran al teatrelor de operații, de un militar rănit, de un membru al A.M.V.V.D, de Cătălin Pârvu, care cunoaște puterea muncii și eforturilor marii familii.

    Prin protocolul de colaborare ne-am propus să fim parteneri în promovarea valorilor cultural-educative și sportive, care vizează creșterea coeziunii de grup, îmbunătățirea abilităților de bază fizice și mentale, promovarea valorilor relaționare, cooptarea de personal voluntar de specialitate în domeniile social, psihlogic, educațional, artistic și sportiv, precum și realizarea unei punți de legătură între societatea civilă și cea militară.

     Reamintim că activitățile pe care ni le propunem, indiferent de cei pe care îi alegem ca parteneri, au ca principali beneficiari, întotdeauna, pe aceia pe care îi reprezentăm.

      🇷🇴Împreună vom reuși!🇷🇴

      #A_M_V_V_D #A_S_T                      
      #P_A_R_T_E_N_E_R_I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *