Parteneriat cu SC LIV EDUCAȚIONAL INVEST

Parteneriat cu SC LIV EDUCAȚIONAL INVEST

     Ziua de marți, 15 decembrie 2020, aduce un nou protocol de colaborarea benefic pentru membrii Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”. De această dată cu SC LIV EDUCAȚIONAL INVEST, care va asigura o reducere de 20% a costurilor cursurilor, pe care aceasta le organizează.

     De menționat este faptul că toate cursurile organizate de SC LIV EDUCAȚIONAL INVEST  oferă șansa fiecăruia de a obține certificate de reconversie profesională autorizate de Autoritatea Națională de Calificări, recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației și Cercetării. Totodată, SC LIV EDUCAȚIONAL INVEST se angajează să ne fie partener, prin donații și sponsorizări, în viitoarele acțiuni pe care ni le propunem.

     Un astfel de parteneriat, considerăm că e potrivit pentru perioada pe care o parcurgem, în care, stabilitatea locului de muncă nu mai poate fi garantată.

    La semnarea protocolului de colaborare au fost prezenți, la sediul asociației, președintele acesteia, Marius Apostol, primvicepreședintele, Dan Cosma, vicepreședintele coordonator, Florin Tutunaru și Directorul Departamentului de Achiziții, Sorel Cătănescu.

Împreună vom reuși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *