Pași importanți pentru C.R.R.V

Pași importanți pentru C.R.R.V

     Doar lipsa inițiativei și a implicării te pot ține pe loc. Nu este și cazul  Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, care continuă să facă pași mici, dar importanți, în proiectul Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani, care-și continuă calea spre finalizare.

     Zilnic, prin acțiunile întreprinse , A.M.V.V.D aduce mai aproape de societate nevoile militarilor veterani.

     Mesajul nostru și semnificația acestuia ajunge din ce în ce mai clar pentru un număr tot mai mare de oameni. Astăzi, 3 decembrie 2020, a fost rândul domnului senator Emanoil Savin, care a confirmat impactul mesajului pe care l-am lansat prin inițiativele noastre și ne-a confirmat că așteptările pe care le avem, unele impresionante, dar nu de neatis, prezintă interes pentru mulți.

    Primul pas pe care l-a făcut pentru veterani a fost chiar de Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații, când a licitat și a devenit părtaș pe drumul împlinirii marelui vis. A considerat că nu este suficient și ca un bun creștin, așa cum reiese din gestul său, Biblia din 1688 pentru care a licitat, până a adjudecat-o, astăzi, a donat-o Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

    Chiar și așa, a considerat că este puțin, și tot astăzi, însoțit de primarul localității dâmbovițene, Răzvad, Emanuel Spătaru, a vizitat locația Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani, acolo unde a decis că, începând de săptămâna viitoare, se va implica direct în proiect și va asigura asfaltarea tuturor aleilor din centru.

     Gazdele vizitei de astăzi au fost președintele asociației, Marius Apostol, vicepreședintele coordonator, George Niță, președintele sucursalei Târgoviște, Dan Voicilă, administratorul C.R.R.V, Costel Paraschiv și primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Nicolae.

     Ne bucurăm să aflăm că există oameni care oferă atenție nevoilor militarilor veterani, de aceea, ori de câte ori avem ocazia, le vom mulțumi.

     Doar împreună putem susține veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *