„PENTRU CEI RĂMAȘI” continuăm tradiția

„PENTRU CEI RĂMAȘI” continuăm tradiția

      Numărul zilelor până la licitația caritabilă „PENTRU CEI RĂMAȘI” începe să se reducă. Mai e aproape o lună până la ziua veteranilor, când Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” vrea să continue ceea ce va deveni, de-acum, o tradiție, sărbătorirea zilei veteranilor din teatrele de operații printr-o licitație care să strângă fonduri pentru îndeplinirea celui mai important obiectiv de pe lista acesteia.Astfel că, zilele care se scurg cu repeziciune ne găsesc concentrați pe organizarea evenimentului, iar un punct important în lista de sarcini pentru buna desfășurare a acestuia era identificarea unui loc care să răspundă nevoilor noastre.

     Cu bunăvoință și maximă deschidere, joi, 8 octombrie 2020, primarul Sectorului 3,  Robert Sorin Negoiță, în calitate de acționar principal al Rin Grand Hotel a hotărât să fie parte a acestei inițiative, implicându-se în organizarea evenimentului dedicat veteranilor, punând la dispoziție un spațiu pentru desfășurarea în condiții optime a licitației.

     În plus, nu numai că a fost prezent la discuțiile de astăzi pentru obținerea unui spațiu care să îndeplinească cerințele noastre, ne-a și asigurat că va onora cu prezența evenimentul.

    Nu uitați: pe 11 noiembrie 2020, va avea loc a II-a ediție a licitației caritabile „PENTRU CEI RĂMAȘI”. Să le oferim, prin tot ceea ce facem, veteranilor din teatrele de operații respectul nostru și să le fim parteneri pe drumul înfăptuirii marelui vis.

      Împreună susținem veteranii!                              Împreună vom reuși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *