Pescarul veteran, ediția a V-a

Pescarul veteran, ediția a V-a

       Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” își propune să fie alături de cei pe care îi reprezintă, prin diferite mijloace. De data aceasta, la cea de-a V-a ediție a concursului de pescuit, le-a oferit șansa de a se bucura de o zi de destindere și relaxare, în compania celor dragi, a prietenilor și a familiilor.

      Ziua de sâmbătă, 3 iulie 2021, aducea la start, înainte de ivirea zorilor, la balta din Complexul Turistic Lacul Peri, în concursul de pescuit „Pescarul veteran”, 26 de echipe ambițioase , care își propuneau să ia premiile puse la bătaie.

       Respectând întocmai programul propus, echipele și-au extras locurile de concurs, și-au pregătit uneltele de pescuit, iar de la ora 7 fix, s-a dat start concursului : „Fir întins!”

        Ziua s-a scurs repede, iar vremea a fost exact cum și-o doreau concurenții, o zi nu prea toridă și cu temperaturi plăcute.

       Cu glume, cu voie bună, cu sucuri și bere ținute la rece, ora finalului de concurs a venit repede, când echipele concurente, după cântărirea capturilor, au aflat clasamentul. Astfel că, premiul pentru cea mai mare captură a fost luat de echipa formată din Ion Chița și Ovreiu Cătălin, cu un exemplar de 4 kilograme. În ceea ce privește echipele cu cele mai mari cantități de pește și care au câștigat un loc pe podium au fost: locul I, cu 8,8 kg, Constantin Trașcă și Ion Maican, locul II, cu 5,8 kg, Constantin Broșteanu și Dragoș Militaru, iar locul III, cu 4,5 kg, Liviu Tănase și Mihai Darie.

       Seara s-a încheiat cu servirea unui borș pescăresc și a unui gulaș, preparat tradițional, de cei care ne-au obișnuit să ne răsfețe, ori de câte ori au avut ocazia, reprezentanții sucursalei Oradea: Daniel Tănase, Tică Băliban, Lucian Lăscău și Florin Opre.

       O astfel de zi nu putea decurge atât de bine decât prin multă muncă și implicare, iar de toate astea s-au asigurat să le îndeplinească în mod exemplar: Mircea Batschi, Adrian Udrea, Anda Udrea, Cosmin Vasile și Emilia Anton.

         Pentru succesul acestei zile de relaxare sunt răspunzători și reprezentanții Complexului Turistic Lacul Peri, care ne-au găzduit, precum și sponsorii generoși, care au asigurat premiile și băuturile răcoritoare. Dintre aceștia, amintim și le mulțumim: Selgros, ProAngles, Energofish, Pescar pe orice vreme, Arrow international, Iron Sky Team, Infinity Trophy, Crama Oprișor, Claumar Pescar, KO Baits, Marele Pescar, Pavel Tulcea, The Fishing & Hunting Channel. Și nu în cele din urmă, mulțumirile noastre se îndreaptă și către cel care s-a ocupat de albitrajul concursului, an de an, domnul Emil Penescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *