Picături de speranță pentru Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

Picături de speranță pentru Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

La Brașov, deși prima zi calendaristică a verii părea mai degrabă una de început a iernii, încet, încet, Dumnezeu ne-a arătat că și el iubește veteranii și copiii, deopotrivă. A trimis soarele.

Anul acesta, de 1 iunie, în spiritul copilăriei, noi ne-am continuat lupta pentru visul Asociației Militarilor Vetrani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.), acela de a clădi Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani (C.R.R.V.-A.M.V.V.D.) de la Mănăstirea Dealu, Târgoviște.

Cu implicarea omului și camaradei Ana Stoica- președintele sucursalei Brașov – am putut participa la un eveniment care a mai picurat speranțe pentru înfăptuirea marelui vis. Vorba românului: „când sunt mulți puterea crește” s-a înfăptuit când camarazii din sucursala Câmpulung și cei de la București n-au rămas indiferenți la inițiativa acesteia. Prin prezența noastră la show-ul aerian Iron Dragons Festival alți militari răniți, militari în activitate, civili au decis să vină alături de noi. Ne-am mărit „FAMILIA”!

Au hotărât să ni se alăture oameni care au înțeles că sprijinul pe care ei îl acordă asociației se va întoarce sub altă formă și către ei.

Alături de noi au venit și comandantul Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi” Predeal, locotenent colonel Tiberiu-Cristian Cristescu, dar și generalul de flotilă aeriană Gabriel Răducanu însoțit de o delegație de oficialități din Bulgaria, care au arătat celor veniți la demonstrația aviatică că militarul trebuie prețuit, venerat și sprijinit.

Standul asociației a fost vizitat, în doar câteva ore, de sute de oameni care și-au manifestat admirația pentru munca, determinarea și implicarea militarilor.

Cu ajutorul președintelui de la Brașov Ana Stoica și a membrilor sucursalei, copiii au fost serbați cu un cadou special (soldăței cu tricolor) și bomboane. Bucuria a fost și mai mare când, de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, copiii ne-au confirmat așteptările: avem generații care iubesc cariera militară.

Oamenii înțeleg că: ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *