Președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea Veteranilor

Președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea Veteranilor

       Ziua de 7 august a anului 2020 va rămâne o zi care încununează întreaga activitate a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, prin atingerea succesului, marcat de ultima etapă din lungul si dificilul drum parcurs pentru inițierea Legii Veteranilor, aceasta fiind semnată de președintele României, Klaus Iohannis, punând punct acestei grele așteptări, oferind astfel recunoștinta pe care o merită militarii veterani.

       Proiectului de Lege Pl-x nr.264/2019, Legea Veteranilor, privind recunoașterea meritelor personalului din cadrul sistemului de apărare, ordine publică și securitate, participant la misiuni și acțiuni militare în țară sau în afara teritoriului statului român, a fost votat în Camera Deputaților încă din 14 iulie, iar acest moment era mult așteptat de veteranii din structurile M.Ap.N și M.A.I.

      Mulțumim, pe-această cale, tuturor factorilor decidenți, care au crezut și au susținut această inițiativă prin care le sunt confirmate meritele acestora. În egală măsură, mulțumim și celor pe care îi reprezentăm că nu s-au îndoit de realele intenții și reala implicare în inițierea și concretizarea acestui Proiect de Lege.

       De-acum, cele 180 de zile de la publicarea Legii în Monitorul Oficial vor oferi suficient timp pentru elaborarea normelor de aplicare, astfel putându-se produce efecte pentru militarii veterani.

      Asta este doar o victorie. Nu ne oprim aici. Vom continua să reprezentăm interesele militarilor și să căutăm soluții tuturor  problemelor întâmpinate și semnalate.

Împreună susținem veteranii!
Împreună suntem mai puternici!
Împreună vom reuși!

Un comentariu

  • Felicitari AMVVD!!
    MULTUMIM!!!

    Dragos Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *