Primăvara o aducem noi

Primăvara o aducem noi

        Prima zi de primăvară nu a fost una prea prietenoasă. Apăsarea norilor grei de ploaie se simțea în privirea trecătorilor, de aceea, nu am lăsat să pună stăpânire pe întreaga frumusețe pe care o aduce primăvara, odată cu venirea ei. Și, ca vestitori ai acesteia, așa cum considerăm că am devenit, ne-am luat locurile și am întâmpinat, cu zâmbetele larg pregătite, toate trecătoarele din zona Universității. Cu caldele urări, purtătoare de noroc și bine, am întâmpinat pe fiecare și am oferit, odată cu bucuria noastră, simbolul zilei, mărțișorul.

     După câteva ore petrecute în acest peisaj, am dorit să schimbăm cadrul. De astă dată am poposit în locația Primăriei Sectorului 5, pentru a încânta, cu gestul nostru sincer, și angajatele primăriei, care ne-au răsplătit cu zâmbete și calde mulțumiri.

      Cum culorile mărțișorului, ce le purtăm în piept întreaga lună Martie, simbolizează noroc și prosperitate, considerăm că am transmis astfel, tuturor, că această primăvară va aduce liniște, prosperitate, bucurie, iubire și sănătate.

Împreună am adus o rază de primăvară.

#1_MARTIE #A_M_V_V_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *