Primul Consiliu Director din anul 2021

Primul Consiliu Director din anul 2021

     Data de 8 ianuarie 2021 a adus întrunirea primei ședințe a Consiliului Director, fiind încrezători că noul an ne va oferi și mai mari satisfacții.

     Cu puțin după orele prânzului, cu un cvorum îndeplinit de prezența membrilor Consiliului Director, s-a dat citire și s-a votat ordinea de zi a acestei întâlniri.

     Printre cele mai importante puncte abordate la început de an, amintim:
    – înființarea sucursalei A.M.V.V.D Călărași și numirea în funcția de președinte interimar pe domnul Ion Oprișan, urmând ca în perioada imediat următoare să își creeze și echipa de conducere a sucursalei.
    – înființarea sucursalei A.M.V.V.D Mangalia și numirea în funcția de președinte interimar pe domnul Ștefan Ganea, precum și echipa de conducere formată din: vicepreședinte, Bogdan Harhătă, casier, Constantin Blănaru și secretar, Vasile Oancea.
     – s-a numit, în funcția de șef al departamentului secretariat, domnul Ioan Iulius Onica.
    – s-a constituit o comisie de evaluare a pagubelor produse de furtul comis la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani, de la Aninoasa.
      – s-a stabilit data Adunării Generale, 13 Martie 2021.
     -s-au prevăzut măsuri de a sprijini membrii care solicită suport pentru a beneficia de prevederile Legii Nr.168/2020.
    – s-a aprobat un număr semnificativ de cereri de adeziune.
      După multe ore de discuții, ședința a fost declarată închisă și ne-a determinat să credem că tot ceea ce ne propunem vom putea obține, atât timp cât primim aprecierea și suportul celor pe care îi reprezentăm.

     Împreună suntem mai puternici!
     Împreună vom reuși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *