Reorganizarea sucursalei Vrancea

Reorganizarea sucursalei Vrancea

    Ca să fim cât mai aproape de oamenii din teritoriu, ocazional, mergem, fie la invitația acestora, fie din propria inițiativă, eficientizânt astfel relațiile stabilite.

     Miercuri, 16 septembrie 2020, o delegație formată din președintele A.M.V.V.D, Marius Apostol, primvicepreședintele, Dan Cosma, vicepreședintele, Nistor Bălan, președintele comisiei de cenzori, Ionel Nițu, și din departamentul secretariat, Veronica Mustață, a fost prezentă la deciderea persoanelor care vor îndeplini funcție în noua organigramă a sucursalei Vrancea.

    De astăzi, sucursala are o nouă formă:
✔președinte – Marius Barbu
✔vicepreședinte – Cristinel Roșu
✔vicepreședinte – Nicu Bălășoiu
✔vicepreședinte – Geani Arsenuc
✔secretar – Veronica Mustață
✔casier – Neculai Iamandi
✔membru în consiliu de conducere- Iancu Mihai Bratorin

    Întâlnirea a fost prilej de diseminare a propunerilor cu privire la normele de aplicare ale legii 168/2020, Legea Veteranilor.

   Tot în cadrul întâlnirii de astăzi s-au propus activități specifice pentru data de 11.11.2020, Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații.  Dată care aduce ediția a II-a a licitației „Pentru cei rămași”, la care, președintele sucursalei, va oferi spre licitare o busolă din cel de-Al Doilea Război Mondial.

    Profitând de această întâlnire s-a făcut și o evaluare a evoluției sucursalei Vrancea, care a cunoscut un avânt, prin numărul mare al celor care continuă să se alăture sucursalei și să-și declare încrederea.

     Continuăm să credem că obiectivele viitoare sunt tangibile,  tocmai pentru că:

      🇷🇴 Împreună vom reuși!
      🇷🇴 Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *