Să nu ne uităm veteranii!

Să nu ne uităm veteranii!

De la an la an, rândul veteranilor celui de-Al Doilea Război Mondial trec pragul veșniciei.

Pe 19 iulie 2019, oastea Domnului a devenit mai numeroasă odată cu înălțarea sufletului celui ce-a fost veteranul Mihuleț Aron ( N:1921 – D:2019).

Poate astăzi ar fi fost doar un nume, însă mulțumită domnului Dan Ramf a rămas scris pe-o filă de istorie.
Nu regretăm că Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir” i-a oferit sprijinul, în decembrie 2017, pentru a concretiza ceea ce își propusese. Astfel că, doar cu puține resurse, dar cu multă dorință și determinare, afla cum după ce Mihuleț Aron a luptat pe frontul din Moldova, în perioada mai 1944 – octombrie 1945 a fost prizonier în URSS.

După 70 de ani nu mai era prizonierul URSS-ului, însă povestea lui era prizonieră în sufletul lui. De acum e filă de istorie a vieții lui.

Văzând atâta modestie, ne-ntrebăm: ei nu-și conștientizează eroismul sacrificiului pe care l-au făcut pentru pace și libertate? Sau, oamenii nu oferă suficientă atenție sacrificiului lor?

Indiferent de răspuns, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” mulțumește domnului Dan Ramf pentru implicarea în păstrarea poveștilor de viață ale eroilor neamului și totodată, ne plecăm cu mare prețuire pentru cei ce-au fost și sunt veterani de război!

Dragi veterani de război, voi ați scris istoria, noi o vom păstra vie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *