Sânge pentru semeni

Sânge pentru semeni

        Pe lângă perioada de criză creată de virusul ucigaș, sistemul sanitar al țării noastre traversează o criză de sânge, parcă tot mai accentuată. O perioadă de-a dreptul sensibilă.

       Din frică, temeri, incertitudini, oamenii nu mai sunt la fel de receptivi la mesajul celor care au nevoie de sânge pentru viață.

       Există totuși oameni, care punându-și nădejdea-n Dumnezeu și cu iubire de semeni, au trecut peste aceste piedici și au oferit șansă la viață, donând sânge la Centrul de Transfuzii Sangvine Vâlcea.

      Voluntari ai sucursalei A.M.V.V.D  Vâlcea însoțiți de membri ai familiilor lor, care cred cu tărie și se regăsesc în țelurile asociației, de a oferi sprijin de orice fel, au ales joi, 2 aprilie 2020, să răspundă și să participe activ la apelul autorităților, transformându-se în speranță pentru cei care nevoie de sânge.

      În plus, când dorești să fii om, încerci s-o faci cu toate resursele de care dispui. Astfel că , bonurile valorice primite de la donarea de sânge vor contribui la înfăptuirea altui act de omenie.

      Voluntarii asociației au fost primiți cu căldură și bunăvoință de directorul Centrului de Transfuzii Sangvine Vâlcea, de doamna doctor Narcisa Ionașcu, căreia îi mulțumim.

     
      Pe cei care puteți, vă îndemnăm să „luptați” pentru viețile altora, donând sânge.

    Este o perioadă pe care o vom depăși cu bine, împreună.
     Păziți-vă sănătatea!
     Împreună vom reuși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *